Ängelholm / Bjäre

Många lastbilsolyckor i snökaoset.

Ängelholm/Åstorp 2 februari 2010.
Ett nytt snöoväder har drabbat Skåne under tisdagen. Många lastbilar åkte av vägen och in i mitträcken Speciellt drabbad var stäckan på E4:an vid Åstorp/Hyllinge.

Brand på industrihotell i Ängelholm.

Ängelholm 2 februari 2010.
En industrihotell på Helsingborgsvägen i Ängelholm. I en del av byggnaden förvarades fyrverkerier. Andra delar som förstördes i branden var bl a ett gym, ett gatukök och en bilverkstad.

Bärgning av lastbil på E6:an.

Fleninge 28 januari 2010.
Det kraftiga snöfallet upphörde under natten till torsdagen. En lastbil som gått av vägen på E6:an bärgades under natten och vägen fick stängas av under ett par timmar.


Fullt kaos på E6 i snöovädret.

Landskrona/Hallandsåsen 27 januari 2010.
Ett kraftig snöoväder drog in över Skåne på onsdagen. E6:an fick stängas av helt vid Landskrona efter flera lastbilsolyckor. Och på Hallandsåsen körde polisen med lastbilarna i konvoj efter plogbilar som banade väg över åsen.

Bilbomb tömde köpcentra i Ängelholm.

Ängelholm 30 augusti 2009
Sju butiker fick evakueras vid köpcentrat Tornet på Kristianstadsgatan i Ängelholm idag. Anledningen var att man påträffat en misstänkt bomb placerad på en bil som stod parkerad utanför en butik.

Rögle smygstartade med Skills Day.

Ängelholm 15 augusti 2009
Se Röglespelarna och hör sportchef Roger Hansson berätta om spelarnas färdigheter och om den kommande säsongen.

Se Webb-TV-inslag från MediaBasen på HELSINGBORGS DAGBLAD HÄR.

Far och son omkom i våldsam olycka.

Ängelholm 16 augusti 2009
Två män, far och son, omkom omedelbart vid en våldsam olycka i Ängeltofta utanför Ängelholm. Bilen missade en 90-graderskurva och for rakt in i en gårdsbyggnad.

Brand på Swea Fireworks i Spannarp.

Spannarp 16 april 2009
En byggnad på Swea Fireworks eldhärjades på tordagskvällen. Huvuddelen av fyrverkerierna fanns i en annan byggnad, men pga värmeutvecklingen från branden fanns viss explosionsrisk.

Fem till sjukhus efter Frontalkrock.

Strövelstorp 20 mars 2009
Två bilar frontalkrockade på Gamla Malmövägen utanför Strövelstorp på fredagseftermiddagen. Fem personer fick föras till sjukhus. En person klämdes fast och fick klippas loss ur en av bilarna.
Vägen fick stängas av helt under ett par timmar.

Huliganbråk inför Röglematch i Ängelholm.

Ängelholm 22 november 2008
Polisen fick kalla in förstärkning då ett bråk mellan hockeysupporters urartat i centrala Ängelholm idag. Ett 40-tal omhändertogs. En polisbil fick rutorna krossade och flera skyltfönster krossades.

Explosion i garage - en död.

Båstad 19 september 2008
En eller flera explosioner hördes i ett garage på Hagagatan i Båstad i natt. Därefter startade en kraftig brand. När räddningstjänsten kom till platsen anträffades en svårt brännskadad avliden man. Ett 40-tal boende i huset fick evakueras vid branden.

Bakbunden och misshandlad i Boarps Backar.

Össjö 21 juli 2008
En man misshandlades och bakbands i en fastighet i Boarps Backar vid Össjö i dag. Enligt polisen saknas det föremål i huset, men rubriceringen på brottet är ännu oklart. Polisen var på plats vid 21.30-tiden. Händelsen inträffade vid 17-tiden.

Kvinna omkom i cykelolycka.

Förslöv 29 juni 2008
En kvinna i 30-årsåldern omkom i en cykelolycka i Viarpshult utanför Förlsöv i dag. Larmet kom vid 10.30. För att utesluta brott kallades polisens tekniker till platsen. De kunde konstatera att bromsarna inte fungerade och att kvinnan dött i fallet efter cykelolyckan.


Trafikolycka på E6:an vid Höja.

Ängelholm 15 maj 2008
Sex personer var inblandade i en olycka mellan två personbilar på E6:an vid Höja sent i kväll. Ingen skadades allvarligt i olyckan.


Väpnat rån i bostad i Förslöv.

Förslöv 2 maj 2008
Tre maskerade och beväpnade män trängde in i en villaägares bostad i Förslöv. Larmet kom vid midnatt och man befarade att villaägaren var allvarligt skadad. Ingen person har dock behövt uppsöka sjukhus. Rånarna fick med sig en summa pengar, det är dock oklart hur mycket.

Tre skadade vid Frontalkollision.

Båstad 15 april 2008
Två personbilar frontalkolliderade på väg 115 vid Hemmeslöv, mellan Östra Karup och Båstad i kväll. En av bilarna kom av okänd anledning över på fel körbana. Tre personer skadades.


Brand i flerfamiljshus i Hasslarp.

Hasslarp 6 april 2008
Ett flerfamiljshus på Västkustvägen i Hasslarp eldhärjades i natt. Branden var till en början kraftig med stor rökutveckling. Brandkåren kunde dock släcka branden och ingen skadad person påträffades i huset. Sju personer evakuerades.

Polis stoppade efterföljande med spikmatta.

Ängelholm/Örkelljunga 25 mars 2008
Polisen fick i natt upp ett efterföljande på en bil som vägrade stanna i Ängelholm. Färden gick norrut mot Laholm, sedan till Örkelljunga där man fortsatte på väg 24 mot Hässleholm. Färden tog slut i höjd med Dalshult där mötande polis lagt ut en spikmatta.

Våren kom av sig.

Hallandsåsen 24 mars 2008
Våren har tagit en paus och riktigt vinterväder anlände under påskveckan. Annandag Påsk var det dags för ett nytt snöoväder för delar av Skåne. Vi åkte till Hallandsåsen där snöfallet var tätt.

Bakbundna och rånade.

Varalöv 13 mars 2008
Ett par rånades och bakbands i anslutning till en handelsträdgård utanför Varalöv sent på torsdagskvällen. Paret skadades inte men chockades svårt. 

OM MEDIABASEN

MediaBasen levererar video och bilder till TV och press i Sverige och utomlands.

Vårt täckningsområde omfattar Skåne, Halland och södra Småland.

Vi finns i Helsingborg, så Nordvästra Skåne är vår huvudregion.

Vi utför beställningsarbete både för TV och press. Vi arbetar med journalistik,
intervjuer och redigering för rörlig bild och alla former av bildhantering för press.

Kontakta oss för priser och offerter.
Tel. 073-552 92 92
E-mail: kontakt@mediabasen.se